Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Så åbner Brandlundparken igen

af Gitte Brønnum

Nu har Ikast-Brande Kommune åbnet op for Brandlundparken igen efter nedlukning siden 11. marts.

Efter regeringens anbefalinger er alle lokaler målt op, og antallet af brugere af lokalerne er anført ved opslag. Der er taget hånd om de hygiejniske forhold. Alle de aktiviteter, der var i fuld gang i januar/ februar måned starter op igen, på nær selvtræning og mandagsdans.

Vejlederne til de enkelte aktiviteter har fået besked, og de vil tage kontakt til alle dem, der havde tilmeldt sig holdene.

Gudstjeneste ved sognets præster er startet op. Den finder sted den 1. onsdag i hver måned fra kl 10.00 - 11.30. Der startes med at drikke kaffe. Alle der kunne have lyst til at deltage i gudstjeneste på Brandlundparken er meget velkommen. Den finder sted i Bikuben.

Søndagscafe hver 2. søndag starter op d. 16.august. Den finder sted hele året på søndage i ulige uger.

Kirsten Grarup, som desværre døde her i foråret, har med stor energi og trofasthed været tovholder for søndagscafeen igennem mange år.  Kirsten har brugt sin søndage på at skabe en hyggelig stund med hjemmebagt kage, kaffe, sang og musik. Som gode hjælpere har Kirsten bl.a. haft Anna Jensen og Poul Christensen. Rie Pedersen og Jeanne Rode har tilbudt at løfte opgaven efter Kirsten, sammen med Anna Jensen. Alle pensionister/efterlønnere er meget velkommen til at være med disse søndage. Det kræver ikke tilmelding eller medlemskort, og kaffen koster en beskeden pris.

I ugerne 43, 44, 45 bliver der igen tilbudt kursus i decupage under vejledning af Bodil Jørgensen. Det finder sted mandag formiddag. Tilmelding kan ske ved henvendelse til Gitte Brønnum tlf. 29470037.

Aktivitetsrådet har haft en henvendelse fra bridgeklubben, som har resulteret i, at den starter op på Brandlundparken til september. Der spilles bridges tirsdag eftermiddag og torsdag aften.

Kirsten Grarup var en del af Aktivitetsrådet, så suppleant Birgit Madsen er indtrådt i Aktivitetsrådet.

August 2020

Brandlundparken
Brandlundparken 1  -  7330 Brande
Mail: brandlundparken@ikast-brande.dk